Home

Header

CIB Vlaanderen reikte dit jaar voor de 14e keer de Real Estate Awards uit.

Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De awards werden uitgereikt op donderdag 29 september 2022 in Brugge.

 

Jury 2022

Een professionele en onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende kandidaturen.

Steven Bivacco - Voorzitter van de jury
Advocaat-vennoot Ardent Advocaten

Steven Bivacco behaalde zijn licenciaatsdiploma in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Nadien haalde hij een aanvullende master in het ondernemingsrecht. Sinds 2019 is Steven vennoot bij Ardent Advocaten, waar hij zijn loopbaan als advocaat startte. Hij stuurt de cel vastgoedrecht aan en beschikt zelf over een bijzondere expertise in het bouwrecht (aansprakelijkheid/overeenkomsten), verkoop van onroerende goederen en (mede-)eigendom. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ondernemingsrecht (vennootschappen en commerciële contracten). Sinds 2020 is Steven eveneens huisadvocaat van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Antwerpen) en veelgevraagd spreker door het Vlaams Instituut voor Vastgoedopleiding (VIVO). Tot slot is hij ook actief als plaatsvervangend vrederechter in Antwerpen. 

 
Patrick Luysterman
Journalist & Vastgoedspecialist

Patrick Luysterman is economisch journalist en doorgewinterd vastgoedspecialist. Hij was decennialang redacteur bij De Tijd. Hij volgt als freelancejournalist nog steeds de bouw- en vastgoedsector. In mei 2022 publiceerde hij, samen met notaris Bart van Opstal, ‘Een woning kopen zou niet moeilijk mogen zijn’. Van schatting tot schenking en alles daartussenin. In het boek wordt het  bezit van een woning in alle fases van het leven bekeken, zowel vanuit economisch als juridisch oogpunt.

 

Steve Sartor
Managing Director Concordia 

Steve Sartor is al meer dan 25 jaar actief in de verzekeringssector. Na een korte passage bij Assubel (nu Allianz) begon hij in 1994 bij DKV Belgium waar hij na een aantal jaren Senior Sales Manager werd. In 2004 stapte hij over naar Fortis Insurance (nu AG Insurance) als Executive Consultant Major & International Accounts. In 2008 werd hij verantwoordelijk voor de commercialisatie van employee benefits via het kanaal Commercial & Corporate Banking. Sinds 2009 is Steve werkzaam bij Concordia, eerst als Chief Commercial Officer Belgium en Director Life & Benefits nadien als CEO. In 2016 nam hij de rol van Managing Director op zich, een functie die hij nu nog steeds bekleedt. Intussen werd hij benoemd tot Voorzitter van de makelaarsfederatie BVVM-UPCA (Federatie die de belangrijkste verzekeringsmakelaars in België groepeert) en zetelt hij als bestuurder in verschillende andere organisaties. 
 
 
Elke Neeskens
Vastgoedbemiddelaar & Zaakvoerder van immosign+ 

 

Elke Neeskens richtte immosign+ op in de Noord-Limburgse gemeente Bocholt in 2017. Begin dit jaar opende ze een 2de vestiging in Bree. Elke was in 2019 zelf genomineerde Vastgoedbelofte. Als gepassioneerd vastgoedbemiddelaar deelt ze haar kennis en ervaring graag met haar 4-koppig team maar ook met anderen. Zo is Elke docente bij VIVO voor diverse verkoop- en verhuuropleidingen. In haar vrije tijd sport ze veel en is ze actief bestuurder bij Unizo en bij Netwerk Ondernemend Hamont-Achel.

 

 

Tom Van Campenhout
Vastgoedbeheerder & Zaakvoerder 03beheer

Na een 10-tal jaar werkervaring als beheerder werd Tom Van Campenhout in 2008 zaakvoerder van 03beheer te Antwerpen. Tom is een gedreven vastgoedbeheerder. Hij deelt zijn passie graag als docent Syndicus aan de AP Hogeschool Antwerpen maar ook door een actieve bijdrage binnen diverse stuurgroepen. Tom bekleedt verschillende mandaten bij CIB Vlaanderen, VIVO, VSKC & BIV.  Tom is gehuwd, vader van twee kinderen en hij is gepassioneerd door de natuur.

 

Céline Van den Berghe
Jurist-adviseur CIB Vlaanderen

Céline Van den Berghe studeerde rechten aan de Universiteit Gent, specialisatie handels- en economisch recht. Ze begon haar carrière als advocaat aan de balie van Gent, waarna zij de overstap maakte naar de privésector. Sinds 2014 is zij jurist-adviseur bij CIB Vlaanderen. Naast het bieden van algemene juridische ondersteuning werkt Céline mee aan de redactie van syllabi, modeldocumenten en e-learningmodules die CIB Vlaanderen ter beschikking stelt aan haar leden en studenten.