Home

Header

CIB Vlaanderen reikte op donderdag 23 mei 2019 voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Voortaan vindt deze uitreiking tweejaarlijks plaats. Omwille van de huidige coronamaatregelen en omdat we de uitreiking live willen organiseren, gaat de editie van 2021 voorlopig niet door.

Vastgoedstudent van het Jaar

De Real Estate Award Vastgoedstudent van het Jaar gaat naar de laatstejaarsstudenten van de vastgoedopleidingen aan de hogescholen en Syntra van het academiejaar 2017-2018 met het beste eindwerk. Er gaat zowel een award naar een hogeschool-vastgoedstudent als naar een Syntra-vastgoedstudent.

Met deze awards steunt CIB Vlaanderen de professionalisering van de vastgoedsector en wil de beroepsorganisatie nieuw ondernemerschap in de sector stimuleren.

Deze awards worden toegekend door een jury die is samengesteld uit CIB-leden met pedagogische ervaring (geen publieksstemming).

Robin Volckaert van Odisee Hogeschool Aalst mocht de prijs in ontvangst nemen bij de hogescholen. Bij de Syntra-studenten kwam Gert Luypaert van Syntra AB Campus Antwerpen als winnaar uit de bus.