Klaar om de Digital Innovation Challenge aan te gaan?

CIB zet sterk in op digitalisering in de vastgoedsector. In samenwerking met enkele partners hebben we zo al heel wat innovatieve oplossingen geïmplementeerd.  Denk hierbij aan RealSmart, een oplossing voor intelligent dossierbeheer. Of SmartBid, een tool voor online biedingsprocessen, of MyRent Pro waarbij huurcontracten online geregistreerd worden. 

Met deze Digital Innovation Challenge wenst CIB initiatieven te ondersteunen die het werk van vastgoedprofessionals efficiënter maken en de dienstverlening aan de vastgoedconsument verbeteren. 

Real estate awards 2022 dv278

Wat win je met een  Digital Innovation Award ?

Als winnaar word je onmiddellijk bekend bij alle CIB-leden en bij uitbreiding bij de grote groep vastgoedmakelaars en -beheerders. 

Je zet samen met de CIB-community een pilootproject op, in nauwe samenwerking met CIB's IT-partner. Een excellente manier om feedback van experten te krijgen en je vastgoedoplossing verder te finetunen.  

Last but definitely not least: de winnaar krijgt redactionele aandacht in de communicatiekanalen van CIB. Dat ter waarde van €10.000 en zowel via sociale media, nieuwsbrieven en in ons magazine CIB Info. Hiermee bereik je in één klap 7.500 vastgoedprofessionals. 

Ga de Digital Innovation Challenge aan, grijp die Digital Innovation Award en kickstart je oplossing voor de vastgoedmarkt 

We zijn op zoek naar tools die het serviceniveau van vastgoedprofessionals verbeteren en de rol van de vastgoedbeheerder of -makelaar versterken. Daarnaast moeten ze persoonlijk en relevant zijn voor de customer journey van vastgoedconsumenten. De ideale tool is ook duurzaam en toekomstgericht. Ten slotte is de tool eenvoudig, schaalbaar en perfect te integreren in de bestaande vastgoedprocessen, passend binnen de filosofie van API first.

Real estate awards 2022 dv285

Ga je de challenge aan? Dit is hoe het werkt

 • Stuur je project in ten laatste 14 april om middernacht.
 • De jury selecteert de 10 beste projecten.
 • Ben je geselecteerd, dan ontmoet je de jury en pitch je je project op 15 mei op een locatie in de buurt van Gent.
 • En wie weet, jij wint misschien de Digital Innovation Award op 30 mei in Docks Dome, Brussel. 

Reglement Digital Innovation Challenge

Rea2019 dv015

Jury

 • Stephan lichter
  Stephan De Witte
  General Manager, CIB
 • Bart van der schueren
  Bart Van Der Schueren
  Director, ORIS
 • Marc Vevoort
  Marc Vervoort
  Manager Data and Innovation, NVM
 • Luminus Mieke 20230525 HR CIB info
  Mieke Vavedin
  Senior Sales Manager Moves, Luminus
 • Mieke Paelinck HOGENT portret 2 2 5 227
  Mieke Paelinck
  Departementshoofd Omgeving, HoGent
 • Björn De Vidts acting CEO athumi
  Björn De Vidts
  acting CEO, Athumi
 • Aidan Coppens
  Aidan Coppens, Director
  Ifac Service - Juryvoorzitter

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. Je kan toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.