Over CIB en de Real Estate Awards

In 2024 organiseert beroepsorganisatie CIB al voor de 15e keer de Real Estate Awards. Met deze tweejaarlijkse prijsuitreiking willen we alle vastgoedprofessionals belonen en inspireren.

Real estate awards 2022 dv059

CIB, het vastgoednetwerk

CIB is er voor iedereen met een hart voor vastgoed. We doen dit door aan alle vastgoedprofessionals de bouwstenen te leveren die nodig zijn om de vastgoeddromen van hun klanten waar te maken.

De Real Estate Awards, sinds 1984

Ook al veranderen de prijzen al eens van naam, we vinden het belangrijk om verdienstelijke personen binnen de vastgoedsector in de bloemetjes te zetten. Daarom riepen we de tweejaarlijkse Real Estate Awards in het leven: een feestelijke avond waar vastgoedprofessionals netwerken en de sector vieren. 

 De editie van 2024 vindt plaats op 30 mei in Docks Dome Brussel. Wil je er graag bij zijn? Inschrijven kan via onderstaande knop. 

Ik schrijf in voor de awardshow

Rea2019 winnaars dv017

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. Je kan toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.